Vi elsker, når det er skinnende rent!

Assistance Rengøring er et professionelt rengøringsvirksomhed, som er startet af Tine Drongesen i 2013. Vi har base i Søndersø på Nordfyn, her bor Tine Drongesen ligeledes med hendes familie.


​Vi har et stort ønske om at blive den mest troværdige, professionelle og foretrukne samarbejdspartner for boligforeninger og virksomheder på hele Fyn og Trekantsområdet.

Vi sætter en stor ære i at yde vores bedste for vore kunder. Derfor er Assistance Rengøring også bygget op omkring troværdighed, høj kvalitet og et serviceminded personale.

For os er det vigtigt, at vores kunder er tilfredse med den rengøring vi udfører, og at de føler sig trygge, ved at overlade rengøringen til os. Derfor tildeler vi et fast team af vore rengøringsassistenter til hver enkelt opgave. Det giver vore assistenter et personligt tilhørsforhold, og er din garanti for ensartet rengøring.

Krav til personalet

Vi har den politik, at alle kan lære at gøre ordentlig rent, så længe man har lysten til at lære og derfor behøver vores ansatte ikke at have erfaring med sig, vi skal nok tage dem under vores vinger og give dem de kurser og træning, der er nødvendig for at opnå den kvalitet, som vi lover vore kunder.

Hos Assistance Rengøring er alle velkommen, så længe det er et serviceminded og dansk talende personale, med en ren straffeattest.

Rengørings produkter

Vi bruger unikke kvalitets rengøringsmidler, som sikrer os og vore kunder, den kvalitetstandard vi ønsker og oplevelsen af rent og lækkert.

Skal vi gøre rent for dig?

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Assistance Rengøring er et professionelt rengøringsfirma, som er startet af Tine Drongesen i 2013. 

Vi har base i Søndersø på Nordfyn, her bor Tine Drongesen ligeledes bor med hendes familie.

Kontaktoplysninger

Odensevej 23

5471 Søndersø

Tlf.: 54 55 02 00

E-mail: info@assistancerengoering.dk

CVR: 34994625