​Vi tilbyder professionel kontorrengøring

​Vi er eksperter i kontorrengøring

En grundig rengøring af kontorlokaler er et vigtigt element, når der skal skabes et godt arbejdsmiljø og et rart og behageligt indeklima for dine ansatte.

Det ved vi hos Assistance Rengøring, og i 15 år har vi haft glade og tilfredse erhvervskunder, der sætter pris på effektivitet i erhvervsrengøring, uden at det går ud over kvaliteten. Vi kører ud til kunder på hele Fyn og i trekantområdet, og vi kører også gerne ud til din virksomhed.

Med professionel, grundig og fyldestgørende rengøring af kontorer og erhvervslokaler fra Assistance Rengøring er du som erhvervsdrivende sikker på, at dine omgivelser altid tager sig godt ud, når der kommer kunder, leverandører og samarbejdspartnere på besøg.

Kontorrengøring efter din virksomheds behov

Når vi skal sammensætte en individuel aftale om kontorrengøring eller andre former for erhvervsrengøring, tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og i de behov for rengøring, der er i netop din virksomhed. Vi kommer på besøg og beser virksomheden, og efterfølgende tager vi en snak om, hvor ofte og hvornår vi bedst udfører rengøringsopgaverne hos jer.

Vi bruger unikke rengøringsprodukter af høj kvalitet, som sikrer, at du som kunde får en kontorrengøring af høj kvalitet og oplevelsen af rene og lækre lokaler.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Daglig eller ugentlig rengøring
  • Hovedrengøring
  • Flytterengøring
  • Enkeltstående rengøringsopgaver
  • Rengøring efter håndværkere
  • Trappevask
  • Afløsning ved sygdom eller ferier

Kontakt os for en god pris på rengøring

Mangler du et pålideligt og professionelt firma til at stå for kontorrengøring hos dig? Kontakt os allerede i dag, så kigger vi forbi din virksomhed og kommer med et tilbud til priser, du kan være tilfreds med.

Skal vi gøre rent for dig?

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Assistance Rengøring er et professionelt rengøringsfirma, som er startet af Tine Drongesen i 2013. 

Vi har base i Søndersø på Nordfyn, her bor Tine Drongesen ligeledes bor med hendes familie.

Kontaktoplysninger

Odensevej 23

5471 Søndersø

Tlf.: 54 55 02 00

E-mail: info@assistancerengoering.dk

CVR: 34994625