Rengøring til erhverv

Altid et rent og indbydende arbejdsmiljø og indeklima

En grundig rengøring af virksomheden, kontoret eller butikken er et vigtigt element, når der skal skabes et godt arbejdsmiljø og indeklima for personalet.

Med professionel, tilfredsstillende og fyldesgørende erhvervsrengøring hos Assistance Rengøring, sikrer i desuden, at jeres omgivelser altid tager sig bedst ud, når der kommer kunder, leverandører og samarbejdspartnere i huset.

Professionel rengøring efter jeres behov

Når vi sammensætter en individuel aftale om erhvervsrengøring, tager vi altid udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov. Vi besøger jer, beser virksomheden og efterfølgende tager vi en snak om, hvor ofte og hvornår vi bedst udfører rengøringsopgaverne.

Hos Assistance Rengøring er fleksibilitet og service en vigtig del af et godt samarbejde mellem os og vore kunder. Derfor udføres rengøringsarbejdet typisk uden for virksomhedens arbejds- og åbningstid, således at vi ikke forstyrer virksomhedens eller butikkens arbejdsdag. - Vi gør det vi er gode til, således at I har de bedste rammer og forudsætninger for at gøre, hvad I er bedst til.

Hos Assistance Rengøring arbejder vi ud fra faste principper om professionalisme, tryghed og troværdighed. Derfor tildeler vi et fast team af vores rengøringsassistenter til hver enkelt virksomhed. Det giver vores assistenter et personligt tilhørsforhold, og er samtidigt jeres tryghed og garanti for ensartet rengøring.

Vi tilbyder bl.a.:​

  • Daglig rengøring
  • Ugentlig rengøring
  • Hovedrengøring​
  • Flytterengøring
  • Håndværkerrengøring
  • Trappevask​
  • Enkeltstående rengøringsopgaver
  • Afløsning ved sygdom eller ferier.

Ønsker I et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring, eller har I spørgsmål til hvordan Assistance Rengøring kan hjælpe med rengøringen i jeres virksomhed, så kontakt os allerede i dag.​

Skal vi gøre rent for dig?

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Assistance Rengøring er et professionelt rengøringsfirma, som er startet af Tine Drongesen i 2013. 

Vi har base i Søndersø på Nordfyn, her bor Tine Drongesen ligeledes bor med hendes familie.

Kontaktoplysninger

Odensevej 23

5471 Søndersø

Tlf.: 54 55 02 00

E-mail: info@assistancerengoering.dk

CVR: 34994625